informatieavond ouders en leerlingen groep 8

Informatieavond "Het Van Maerlant draait door!"

Informatieavond voor ouders/verzorgers en leerlingen groep 8

Onze school organiseert op maandag 27 november een informatieavond voor ouders/verzorgers en leerlingen van groep 8. De avond start om 19.00 uur en de eindtijd is naar verwachting rond 21.00 uur.

De avond bestaat uit een algemeen deel en een keuzedeel. Leerlingen presenteren "Het Van Maerlant draait door" waarin diverse aansprekende Van Maerlanders worden geïnterviewd.

Voor het keuzedeel kunnen ouders/verzorgers zich inschrijven voor twee van de onderstaande presentaties.

*   "Mediawijsheid" als vak in de brugklas
* Zorg & begeleiding (orthopedagoog, mentor en anti-pestcoördinator)
* Makerslab en Plato-project
* 21st Century Skills (onderzoeken, debatteren, coöperatief denken)
* De gymnasiumbrugklas

De leerlingen kunnen zich opgeven voor vier van de onderstaande workshops.

Iedere workshop duurt ong. een half uur, behalve Art & Technology en Sport. Deze duren één uur en tellen dus elk voor twee workshops.

*   Dans
* Drama
* Muziek
* Art & Technology (1 uur)
* Sport
* Tekenen
* Engels
* Frans
* KCV (Klassieke Culturele Vorming
* Pubquiz geschiedenis

Schrijf je je in voor gym of dans neem dan je gym- of dansschoenen mee en doe gemakkelijke kleding aan.

Inschrijven voor zowel ouders/verzorgers als leerlingen kan tot 23 november a.s.
Op vrijdag 24 november worden de bevestigingen via de mail verstuurd. Daarin staan ook de te volgen presentaties / workshops vermeld.

Via onderstaande inschrijfformulieren kan de keuze voor de presentaties / workshops gemaakt worden.

Inschrijfformulier ouder(s)/verzorger(s)

<widget><id>154</id><onload>onLoadForm</onload></widget>