Informatie-avond groep 7 en 8

Naar een nieuwe school

'Het Van Maerlant draait door'

Onze school organiseert op woensdag 14 november een informatieavond voor ouder(s)/verzorger(s) en leerlingen van groep 7 en 8. De avond start om 19.00 uur en de eindtijd is naar verwachting rond 21.00 uur.

De inschrijving voor deze avond is inmiddels gesloten.

Voor ouder(s)/verzorger(s) bestaat de avond uit een algemeen deel en twee keuzedelen. In het algemene deel presenteren leerlingen "Het Van Maerlant draait door" waarin diverse aansprekende Van Maerlanders worden geïnterviewd.

Voor het keuzedeel kunt u zich inschrijven voor twee (plus één reserve) van de onderstaande presentaties.

*   Onderzoeksvaardigheden
*   Ondersteuning & begeleiding (orthopedagoog en mentor)
*   Van Abbedebat
*   Gymnasium(brugklas)
*     Onderwijsontwikkeling / laptop

Uw zoon/dochter kan zich opgeven voor twee (plus één reserve) van de onderstaande workshops.

*     drama
*   muziek
*   Engels
*   klassieke cultuur
*   tekenen
*   pubquiz geschiedenis
*   Frans
*   sport

Schrijf je je in voor sport, neem dan je schone gymschoenen mee en doe gemakkelijke kleding aan.

Inschrijven voor zowel ouder(s)/verzorger(s) als leerlingen kan tot 7 november a.s.

Op maandag 12 november wordt de indeling van de te volgen presentaties/ workshops via de mail verstuurd.