mini-prelyceum

Mini-prelyceum woensdag 13 februari

Mini-prelyceum (uitsluitend bedoeld voor de leerlingen uit groep 7)

Misschien ben je al aan het rondkijken welke middelbare scholen in de buurt je binnenkort wilt gaan bezoeken tijdens de Open dagen. Als het je daarnaast ook leuk lijkt om te ervaren op welke manier er op onze school lesgegeven wordt, meld je dan aan voor ons mini-prelyceum dat op woensdag 13 februari a.s. plaatsvindt.

Je kunt deze middag twee "minilessen" volgen. Je kunt daarbij kiezen uit vijf theoretische vakken, namelijk Nederlands, klassieke talen, Engels, wiskunde of biologie en uit drie creatieve vakken, namelijk muziek, Art & Technology en L.O. (jongleren).

Het creatieve vak duurt een uur en het theoretische vak duurt 25 minuten.

Spreekt het Van Maerlantlyceum jou aan, meld je dan aan middels onderstaand aanmeldformulier! Inschrijven kan uiterlijk tot en met zondag 3 februari a.s. Graag alle velden invullen.

Let op: Geef naast je twee voorkeursvakken ook twee reservekeuzes op.

De uitnodiging voor deze middag wordt samen met het rooster per e-mail toegestuurd, en wel uiterlijk maandag 11 februari a.s.

Let daarom extra op het correct invullen van het e-mailadres.

Het programma op woensdag 13 februari ziet er als volgt uit:

14.30 - 15.30 uur          les 1
15.30 - 15.35 uur pauze