kennismakingskalender

Kennismaken

Meemaken is beleven!

Dit schooljaar hebben we onze kennismakingsactiviteiten door de corona-uitbraak alleen online kunnen aanbieden. KLIK HIER VOOR ONZE SPECIALE OPEN DAG EN KENNISMAKINGSWEBSITE. Of kijk hieronder voor alle activiteiten. Je kan ze ook terugkijken!

Op de kalender

Scroll naar beneden voor meer informatie

• OPEN DAG, 16 januari 11:00 – 13:00 uur
    We hebben deze dag via LIVESTREAM getoond. TERUGKIJKEN kan hier.

• PERSOONLIJKE RONDLEIDINGEN
    Je kunt je nu inschrijven voor een persoonlijke rondleiding. We bieden twee keuzes aan: via Teams met een docent door de school lopen en (na de lockdown) op school. Maximaal twee personen per gezin mogen deelnemen. De rondleiding duurt maximaal 1 uur. We houden ons natuurlijk aan de RIVM-maatregelen. MEER INFORMATIE EN INSCHRIJVEN

• PRELYCEUM
    Als je in groep 8 zit ben je alvast van harte welkom op het Van Maerlant! Op woensdagmiddag 13 januari heb jij de mogelijkheid om virtueel lessen te volgen op middelbare schoolniveau. Op 24 februari organiseren we ook nog een extra pre-lyceum op school. Wil je (nog) meedoen? Mail dan naar info@vanmaerlantlyceum.nl met je naam, emailadres, telefoon en de naam van je school. We nemen dan contact me je op.

• MINI-PRELYCEUM
    Ook als je in groep 7 zit ben je alvast van harte welkom op het Van Maerlant! Op woensdag 10 februari heb jij de mogelijkheid om lessen te volgen op middelbare schoolniveau. Je kunt kiezen uit een aantal lessen.
    Inschrijven kan hier.

Al onze livestreams, open dag, nieuwe video's en informatieavonden zijn terug te kijken via onze speciale website: OPENDAG.VANMAERLANTLYCEUM.NL

Van Maerlant pre-lyceum

Voor: Leerlingen uit groep 8
Data: woensdag 28 oktober 2020, 18 november 2020, 16 december 2020, 13 januari 2021, 24 februari (EXTRA)

Lijkt het je leuk om als aankomend brugklasser al een paar lessen te volgen op middelbare schoolniveau, dan dagen wij jou uit om deel te nemen aan het Van Maerlant pre-lyceum. Op vier woensdagmiddagen volg je lessen bij ons op school. Een gekke proef doen bij scheikunde, iets ontwerpen bij Art & Technology... het kan allemaal tijdens ons Van Maerlant pre-lyceum.

De inschrijving kan nog via een mail naar ons.

Van Maerlant mini-prelyceum

Voor: Leerlingen uit groep 7
Datum: woensdag 10 februari 2021

Ook als je in groep 7 zit ben je alvast van harte welkom op het Van Maerlant! Vandaag heb jij de mogelijkheid om lessen te volgen op middelbare schoolniveau. Je kunt kiezen uit een aantal lessen, inschrijven kan tijdens de Open Dag of via deze website.

Klik hier voor je inschrijving voor het mini-prelyceum.

Kennismaken met je nieuwe klas

Datum: woensdag 30 juni 2021

Op deze middag maak je kennis met je nieuwe klasgenoten en met je mentor.

aanvang: 14.15 uur; eindtijd 15.30 uur.