Platoproject

Het Platoproject is er voor leerlingen die op intellectueel gebied getalenteerd zijn en daardoor tijdens lesuren tijd overhouden voor andere zaken. Zij krijgen de gelegenheid om zich te verdiepen in onderwerpen waarvoor ze bijzondere interesse hebben.

Dit gebeurt onder lestijd. Het onderwerp mag geen deel uitmaken van de reguliere leerstof. Een docent naar keuze begeleidt de leerling bij het project. Aan het einde van het schooljaar presenteren alle Plato-leerlingen hun project aan familieleden, vrienden, klasgenoten en personeel. De begeleider doet de beoordeling; bij voldoende resultaat wordt er een certificaat uitgereikt. Een leerling kan meerdere certificaten behalen. Dit kan o.a. extra mogelijkheden bieden voor toelating in het vervolgonderwijs.

Op maandag 3 juni 2019 is de eerstvolgende Platopresentatie op school. Aanvang 18.45 uur

assignItem: item of type 'item_cms_category' with id '137' does not exist