Muziekavonden

Muziekavonden

De muziekavonden; inmiddels legendarisch. Het beste op muziekgebied!

Ieder jaar worden de muziekavonden gehouden in februari.

Spectaculair was het optreden van het onder- en bovenbouwkoor dat, begeleid door het schoolorkest, het Franse liedje  'Vois sur ton chemin' uitvoerde. Dat zijn samen 150 leerlingen en dat past dus niet eens op het podium!

Verder was er een film van Julius Moerdijk, waarin je ziet dat hij filmmuziek componeert op zijn computer onder een bestaande scene. Maar goed dat dit op film is vastgelegd; als we alleen de scene met de muziek eronder laten zien, gelooft niemand dat dit door een leerling gemaakt is.

Tess van de Camp zong solo met het schoolorkest het liedje 'I dreamed a dream'. Een prachtig meeslepend musical nummer, met veel passie en drama uitgevoerd. Als het publiek dan geen traantje heeft wegpinkt......

Er traden weer veel brugklas- en tweedeklasleerlingen op en het totale aantal deelnemers was weer groter dan vorig jaar.