Muziekavonden

Muziekavonden

Audities muziekavonden

Muziekavonden op 20 en 21 januari 2021

Ieder jaar organiseert het Van Maerlantlyceum veel activiteiten voor leerlingen buiten de normale lessen. Van debatwedstrijd tot Plato-project, van Makerslab tot excursie en natuurlijk schoolreizen. Een van de activiteiten waar we met smart naar uitkijken is de jaarlijkse Muziekavond. Dit schooljaar weten we nog niet hoe die gaat verlopen, maar dat stopt ons niet.

Hier een filmpje van de audities die vandaag werden gehouden. In totaal deden 59 groepjes auditie, van solo's tot en octetten. Spannend! Er werd gezongen, gerapt, gerockt, gedanst en nog veel meer. Dit is een solo-auditie van Tess van de Camp uit V5 met een door haar zelf gecomponeerde song. Wij zijn superbenieuwd welke talenten er op 20 en 21 januari op het podium staan! Hopelijk in het Parktheater en anders zeker online.