Muziekavonden

Muziekavonden 2019

De muziekavonden; inmiddels legendarisch. Het beste op muziekgebied!

Dit jaar worden de muziekavonden gehouden op 14, 15 en 16 februari 2019.

En er staat ons weer veel moois te wachten.

Spectaculair wordt het optreden van het onder- en bovenbouwkoor dat, begeleid door het schoolorkest, het Franse liedje  'Vois sur ton chemin' uitvoert. Dat zijn samen 150 leerlingen en dat past dus niet eens op het podium!

Verder wordt een film van Julius Moerdijk vertoond, waarin je ziet dat hij filmmuziek componeert op zijn computer onder een bestaande scene. Maar goed dat dit op film is vastgelegd; als we alleen de scene met de muziek eronder laten zien, gelooft niemand dat dit door een leerling gemaakt is.

Tess van de Camp zingt solo met het schoolorkest het liedje 'I dreamed a dream'. Een prachtig meeslepend musical nummer, met veel passie en drama uitgevoerd. Als het publiek dan geen traantje wegpinkt......

Er treden weer veel brugklas- en tweedeklasleerlingen op en het totale aantal deelnemers is weer groter dan vorig jaar.

Kaarten à 10 euro zijn vanaf 3 februari te koop tijdens de tweede pauze.