Muziekavonden

Muziekavonden

De muziekavonden; inmiddels legendarisch!

Het beste op muziekgebied, aangeboden door onze leerlingen!

Leerlingen uit alle jaarlagen volgen hun muzikale passie en gaan schitteren op een fantastisch podium. Hoe bijzonder is dat? Geniet van alle denkbare formaties en genres.

Ervaar de diversiteit. Word geraakt door de muziek, voel de energie en beleef de unieke sfeer!

De avonden worden dit jaar gehouden op donderdag 6 en vrijdag 7 februari.
Het Parktheater zet haar deuren wagenwijd open!

Audities

De audities worden dit jaar gehouden op maandag 2 en dinsdag 3 december en worden onder schooltijd gehouden. Je mag hiervoor een stukje van jouw les missen. Dus....welke jonge durf-al-talenten mogen wij bewonderen?

Wie zijn de geboren opvolgers van Beethoven, Coldplay, Snelle of Martin Garrix?
Doe jezelf en ons een plezier: geef jezelf op! Let op: maximaal drie audities.

En dan nog even dit: we vinden het extra leuk wanneer we dit jaar ook wat meer groepen/bandjes mogen verwachten!  De inschrijving is inmiddels gesloten.

Onderbouwkoor

Heb je meer zin om mee te zingen met The Lion King in het onderbouwkoor (voor leerlingen uit klas 1 en 2)?

Meld je dan aan vóór 12 dec bij het onderbouwkoor via onderstaand formulier. We repeteren in ongeveer 3 pauzes.

<widget><id>176</id><onload>onLoadForm</onload></widget>