Festival Van Maerlant doet de Dommel

Vrijdag 30 juni 2017

Het Van Maerlant gaat iets nieuws doen: we organiseren een cultureel festival met film, straattheater, muziek, dans, animatie, poëzie, literatuur, gekke en interessante workshops, en .......

Het wordt in elk geval een festival voor en door de Van Maerlant-gemeenschap: voor leerlingen, docenten, ouders, buurtgenoten en iedereen die zin heeft om te komen. Te denken valt aan muzikale gedichten, dansende literatuur, theatrale muziekstukken, optredens van bandjes, (animatie-)filmpjes, straattheater, een culturele markt, foodtrucks en alles wat WIJ kunnen bedenken.

Maar over de echte invulling moet nog goed nagedacht worden: wat doen we met het Programmering, het Terrein, de PR en de Financiën? Hoe noemen we het festival? Jullie input en ideeën zijn daarbij onmisbaar. Het Festival is dan ook op zoek naar 8 à 10 enthousiaste leerlingen die mee willen helpen met de organisatie en ideeënstroom. Overleg is er iedere woensdag om 15.15u.

Heb jij zin en tijd om mee te doen aan de invulling van dit festival, meld je dan HIER aan of ga naar de website van onze school en vul daar het formulier in.

Schoolballet

Door het schoolballet een betere danser

Eigenlijk ben ik van de hiphop en niet van de moderne dans. Ik had echt een vooroordeel over de moderne dans, dacht dat die saai en truttig was. Iets voor meisjes in ballerinajurkjes. Maar nu ik een jaar met het schoolballet heb gedanst, denk ik er anders over. Ik heb me zelfs opgegeven om ook lessen moderne dans te volgen.