Activiteitenweek vwo-4

Beste leerling,

In week 15 (van maandag 6 maart t/m vrijdag 150 maart) vindt de activiteitenweek plaats. In deze week heb je, zoals je misschien al hebt gehoord, op maandag 6 maart een activiteit op school, speciaal voor Vwo 4, "Ik Ben Geweldig". Op vrijdag 10 maart heb je een excursie voor het vak CKV of KCV. Op twee van de drie overgebleven dagen werk je aan twee opdrachten die je voorbereiden op het maken van het profielwerkstuk in vwo-6 of die je een extra verdieping dan wel verbreding geven. Op de over gebleven dag is er een sportactiviteit.

Eén van de twee opdrachten voor de N-leerlingen staat vast. De ANW/Bi-opdracht maakt iedereen uit het N-profiel (NG of NT), de andere mag je kiezen als je het vak hebt. Er is verder keuze uit een opdracht voor:

• Wiskunde B
  • Scheikunde explosies
  • Scheikunde CO2-uitstoot
  • Natuurkunde
  • Geschiedenis
  • Duits
  • Aardrijkskunde
  • Economie

De informatie over de inhoud van de vakken kun je vinden op de site van de school, onder het kopje "aankondiging".

Je keuze moet je uiterlijk maandag 6 februari doormailen naar: c.pontenagel@vanmaerlantlyceum.nl. Hier kun je ook vragen stellen over die week. In de mail moet staan:
Je naam
Je profiel

Je eerste keuze

Je tweede keuze

Je derde keuze (voor het geval we de eerste twee keuzes niet kunnen inplannen)

Waar je bent ingedeeld en hoe laat je verwacht wordt, komt op de site van de school te staan. Op de site kun je ook meer informatie vinden over de opdrachten. Je moet daar dus kijken om je keuze goed te kunnen maken. De opdrachten zelf krijg je in de activiteitenweek.

Met vriendelijke groet,

C. Pontenagel

Afd. Vwo

Kies uit een van de opdrachten hieronder voor je keuze in de Activiteitenweek!

Duits

Aardrijkskunde